Tisztelt Látogató!

A társaság 200 hektáros területén található 146 hektárnyi vízfelület évek óta a hazai és nemzetközi horgászturizmus cél állomása. A tőzeg bányászat nyomán kialakult tóban a magyarországi halfauna szinte valamennyi halfaja megtalálható. Rekordméretű pontyai és harcsái sok horgásztársunknak nyújtottak már felejthetetlen élményt. A tó tagoltsága, heterogén mederszerkezete és a fás, akadós helyei rendkívüli kihívást jelentenek valamennyi horgász számára. Ma már az ide látogató vendégek a védett lápi természeti környezet fenntartható használata miatt sem kell, hogy nélkülözzék azokat a szolgáltatásokat, amelyek egy családi üdülés során nélkülözhetetlenek. A szinte teljes egészében megújuló energiával üzemelő központi horgászházunk minden kényelmet és szolgáltatást biztosít az idelátogató vendégeink számára.
Igényeiknek megfelelően választhatnak apartmanos, vagy faházas horgászhelyek közül.
Honlapunk megkönnyíti a tájékozódást és kényelmesebbé teszi a horgászhelyek foglalását. Őszintén kívánjuk, hogy Önök is kellemes, akár életre szóló horgász élményeket szerezzenek nálunk.

Horgászbaráti üdvözlettel: Ügyvezetők

Tájékoztató a 2017. évi állami horgászjegyek és fogási naplók értékesítéséről

Tisztelt Tulajdonostársak!

A társaság 2017. január 21. napjától megkezdi a 2017. évi állami horgászjegy és fogási napló valamint a területi engedélyek értékesítését. A díjak változatlanok, pusztán a mohosz részére fizetendő tagdíj mértéke emelkedett 100 Ft összeggel.

Ennek megfelelően a 2017. évi

  • állami horgászjegy és fogási napló 2.200 Ft
  • mohosz tagdíj (felnőtt) 2.000 Ft
  • területi engedély 20.000 Ft
  • tófenntartási díj 20.000 Ft

A horgászház tógondnoki irodája minden szombati napon, 09:00 és 17:00 óra között tart nyitva. Itt van lehetőség a 2017. évi okmányok kiváltására és a tavalyi okmányok leadására. Kérjük, hogy akinek tartozása vagy kötelezettsége van a társasággal szemben annak előzetesen tegyen eleget, mert a tógondnokok csak ennek teljesítése után jogosultak a 2017. évi területi engedély kiadására.

Tisztelettel: kcs