Tisztelt Látogató!

A társaság 200 hektáros területén található 146 hektárnyi vízfelület évek óta a hazai és nemzetközi horgászturizmus cél állomása. A tőzeg bányászat nyomán kialakult tóban a magyarországi halfauna szinte valamennyi halfaja megtalálható. Rekordméretű pontyai és harcsái sok horgásztársunknak nyújtottak már felejthetetlen élményt. A tó tagoltsága, heterogén mederszerkezete és a fás, akadós helyei rendkívüli kihívást jelentenek valamennyi horgász számára. Ma már az ide látogató vendégek a védett lápi természeti környezet fenntartható használata miatt sem kell, hogy nélkülözzék azokat a szolgáltatásokat, amelyek egy családi üdülés során nélkülözhetetlenek. A szinte teljes egészében megújuló energiával üzemelő központi horgászházunk minden kényelmet és szolgáltatást biztosít az idelátogató vendégeink számára.
Igényeiknek megfelelően választhatnak apartmanos, vagy faházas horgászhelyek közül.
Honlapunk megkönnyíti a tájékozódást és kényelmesebbé teszi a horgászhelyek foglalását. Őszintén kívánjuk, hogy Önök is kellemes, akár életre szóló horgász élményeket szerezzenek nálunk.

Horgászbaráti üdvözlettel: Ügyvezetők

Szép fogások!

Szeptember 21-25 túra fogásai a 3-as Faházas horgászhely területéről!

Szép fogások - 10,60 kg

A halakat ezekkel a szerelékekkel fogtuk:

  • 23,48 kg: Házi készítésű 24 mm-es fokhagymás és egy 1 db 20 mm-es fűszeres vörös máj bojlival fogtuk. Szerelék: ProCarp 2-es vastaghúsú horog, előke ProCarp 20lb, 80 g fox körmös ólom (elhagyós szerelék), előtét zsinór Prologic 3D 50-es, főzsinór Sufix 28.5 mm.

Szép fogások - 23,48 kg

  • 17,20 kg: dupla 20 mm-es bojli hideg vízi oldódó, előtét zsinór Prologic 3D 50-es, a partól kb. 300 m-re 1,5 m vízből érkezett hajnali fél 2-kor, főzsinór Sufix 28.5 mm, 200 g fox körmös ólom (elhagyós szerelék).

Szép fogások - 17,20 kg

Carp Jager Team