Tisztelt Látogató!

A társaság 200 hektáros területén található 146 hektárnyi vízfelület évek óta a hazai és nemzetközi horgászturizmus cél állomása. A tőzeg bányászat nyomán kialakult tóban a magyarországi halfauna szinte valamennyi halfaja megtalálható. Rekordméretű pontyai és harcsái sok horgásztársunknak nyújtottak már felejthetetlen élményt. A tó tagoltsága, heterogén mederszerkezete és a fás, akadós helyei rendkívüli kihívást jelentenek valamennyi horgász számára. Ma már az ide látogató vendégek a védett lápi természeti környezet fenntartható használata miatt sem kell, hogy nélkülözzék azokat a szolgáltatásokat, amelyek egy családi üdülés során nélkülözhetetlenek. A szinte teljes egészében megújuló energiával üzemelő központi horgászházunk minden kényelmet és szolgáltatást biztosít az idelátogató vendégeink számára.
Igényeiknek megfelelően választhatnak apartmanos, vagy faházas horgászhelyek közül.
Honlapunk megkönnyíti a tájékozódást és kényelmesebbé teszi a horgászhelyek foglalását. Őszintén kívánjuk, hogy Önök is kellemes, akár életre szóló horgász élményeket szerezzenek nálunk.

Horgászbaráti üdvözlettel: Ügyvezetők

Beruházásaink

Tisztelt Horgásztársaink, Vendégeink!

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy a Pölöskei Öregtó nonprofit Kft. pályázati támogatással megkezdte az 5 db horgászpihenő és a központi horgászépület megvalósítását. Az épületek üzemeltetéséhez szükséges közműfejlesztés is elkezdődött. A villany kiépítése megtörtént a víz és szennyvíz közművek kiépítése folyamatban van.

A munkákat a nyertes vállalkozó 2013. áprilisában kezdte meg a társaság területén.

Első ütemben az 5 darab horgászpihenő elkészítésére kerül sor. A várható befejezési határidő 2013. május 31. A vendéghorgászok a parti helyeinken létesült faházakat június 01-től vehetik birtokba.

A második ütemben a központi horgászház kerül kialakításra. Ebben kapnak helyet a központi kiszolgáló iroda, raktárak, akkumulátor töltő, a higiéniai blokkok, apartmanok és a közösségi hely. A várható átadási idő 2013. október 15.

A szervezés során igyekeztünk úgy eljárni, hogy a tó közelében lehetőleg a legkevesebb ideig és legkevesebb terheléssel járjon a munkavégzés. Júniustól már csak a régi porta környékén lesz munkavégzés.

A kivitelezés befejezéséig minden kedves vendégünk és tagtársunk megértését és türelmét kérjük!

Tisztelettel: kcs