Pölöskei tó

Tisztelt Látogató!

A társaság 200 hektáros területén található 146 hektárnyi vízfelület évek óta a hazai és nemzetközi horgászturizmus cél állomása. A tőzeg bányászat nyomán kialakult tóban a magyarországi halfauna szinte valamennyi halfaja megtalálható. Rekordméretű pontyai és harcsái sok horgásztársunknak nyújtottak már felejthetetlen élményt. A tó tagoltsága, heterogén mederszerkezete és a fás, akadós helyei rendkívüli kihívást jelentenek valamennyi horgász számára. Ma már az ide látogató vendégek a védett lápi természeti környezet fenntartható használata miatt sem kell, hogy nélkülözzék azokat a szolgáltatásokat, amelyek egy családi üdülés során nélkülözhetetlenek. A szinte teljes egészében megújuló energiával üzemelő központi horgászházunk minden kényelmet és szolgáltatást biztosít az idelátogató vendégeink számára.

Igényeiknek megfelelően választhatnak apartmanos, vagy faházas horgászhelyek közül.

Őszintén kívánjuk, hogy Önök is kellemes, akár életre szóló horgász élményeket szerezzenek nálunk.

Videó Galéria Horgászhelyek elhelyezkedése

Horgászbaráti üdvözlettel: Ügyvezetők

Beruházásaink

Tisztelt Horgásztársaink, Vendégeink!

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy a Pölöskei Öregtó nonprofit Kft. pályázati támogatással megkezdte az 5 db horgászpihenő és a központi horgászépület megvalósítását. Az épületek üzemeltetéséhez szükséges közműfejlesztés is elkezdődött. A villany kiépítése megtörtént a víz és szennyvíz közművek kiépítése folyamatban van.

A munkákat a nyertes vállalkozó 2013. áprilisában kezdte meg a társaság területén.

Első ütemben az 5 darab horgászpihenő elkészítésére kerül sor. A várható befejezési határidő 2013. május 31. A vendéghorgászok a parti helyeinken létesült faházakat június 01-től vehetik birtokba.

A második ütemben a központi horgászház kerül kialakításra. Ebben kapnak helyet a központi kiszolgáló iroda, raktárak, akkumulátor töltő, a higiéniai blokkok, apartmanok és a közösségi hely. A várható átadási idő 2013. október 15.

A szervezés során igyekeztünk úgy eljárni, hogy a tó közelében lehetőleg a legkevesebb ideig és legkevesebb terheléssel járjon a munkavégzés. Júniustól már csak a régi porta környékén lesz munkavégzés.

A kivitelezés befejezéséig minden kedves vendégünk és tagtársunk megértését és türelmét kérjük!

Tisztelettel: kcs