Tisztelt Látogató!

A társaság 200 hektáros területén található 146 hektárnyi vízfelület évek óta a hazai és nemzetközi horgászturizmus cél állomása. A tőzeg bányászat nyomán kialakult tóban a magyarországi halfauna szinte valamennyi halfaja megtalálható. Rekordméretű pontyai és harcsái sok horgásztársunknak nyújtottak már felejthetetlen élményt. A tó tagoltsága, heterogén mederszerkezete és a fás, akadós helyei rendkívüli kihívást jelentenek valamennyi horgász számára. Ma már az ide látogató vendégek a védett lápi természeti környezet fenntartható használata miatt sem kell, hogy nélkülözzék azokat a szolgáltatásokat, amelyek egy családi üdülés során nélkülözhetetlenek. A szinte teljes egészében megújuló energiával üzemelő központi horgászházunk minden kényelmet és szolgáltatást biztosít az idelátogató vendégeink számára.
Igényeiknek megfelelően választhatnak apartmanos, vagy faházas horgászhelyek közül.
Honlapunk megkönnyíti a tájékozódást és kényelmesebbé teszi a horgászhelyek foglalását. Őszintén kívánjuk, hogy Önök is kellemes, akár életre szóló horgász élményeket szerezzenek nálunk.

Horgászbaráti üdvözlettel: Ügyvezetők

Rekordok

Tisztelt Horgásztársak!

A társaság új honlapján folyamatosan szeretnénk beszámolni a legérdekesebb fogásokról, a rekordfogásokról valamint hiteles tájékoztatást nyújtani a tó abszolút rekordlistájáról. A rekordlistákon valamennyi, tóból kifogott hal, fajtája szerint szerepelhet.

Abszolút rekordlista

Annak érdekében, hogy az abszolút listát összeállíthassuk, kérjük Önöket, hogy a 2012. év végéig fogott rekord fogásaikról szóló beszámolójukat a honlapról letölthető Rekordhal bejelentőlap kitöltésével, valamint néhány fényképpel együtt küldjék meg az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre.

A beszámolóban legyenek szívesek térjenek ki néhány mondatban a fogás helyére és az Önök által érdekesnek vagy fontosnak tartott körülményekre is.

Az abszolút listán pontyból és harcsából folyamatosan az első 10 helyezettet tartjuk nyilván. Egyéb halfajokból az első 3 helyezettet.

Tárgyévi rekordlista

A 2013. évi rekordlista folyamatos vezetéséhez kérjük, hogy a fogást követően a hitelesítés és mérlegelés érdekében azt a +36 30/395-5333 telefonszámra Tógondnoknál vagy a Halőrnél bejelenteni szíveskedjenek, melyet követően intézkedünk munkatársunk helyszínre irányítására a hitelesítés és igazolás kiállítása céljából.

Ebben az esetben is kérjük, hogy a honlapról letölthető Rekordhal bejelentőlap kitöltésével, valamint néhány fényképnek az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre történő megküldésével tegyék ezt meg.

A listák vezetését aktualizálását a beérkezett jelentések sorrendjében folyamatosan végezzük

Az év végén a rekordlistára jelentkező tagok részére tárgyjutalmat, a vendéghorgászok számára napijegyet ajándékozunk, így megköszönve az írásaikat.

Érdekes fogások, kalandok

Ebben a rovatban tennénk közé azokat, a horgászok által készített beszámolókat, amely valamely érdekes vagy tanulságos fogásról, körülményről számol be. A legérdekesebb beszámolókat évenként tárgyjutalommal vagy napijeggyel honoráljuk.