Pölöskei tó

Tisztelt Látogató!

A társaság 200 hektáros területén található 146 hektárnyi vízfelület évek óta a hazai és nemzetközi horgászturizmus cél állomása. A tőzeg bányászat nyomán kialakult tóban a magyarországi halfauna szinte valamennyi halfaja megtalálható. Rekordméretű pontyai és harcsái sok horgásztársunknak nyújtottak már felejthetetlen élményt. A tó tagoltsága, heterogén mederszerkezete és a fás, akadós helyei rendkívüli kihívást jelentenek valamennyi horgász számára. Ma már az ide látogató vendégek a védett lápi természeti környezet fenntartható használata miatt sem kell, hogy nélkülözzék azokat a szolgáltatásokat, amelyek egy családi üdülés során nélkülözhetetlenek. A szinte teljes egészében megújuló energiával üzemelő központi horgászházunk minden kényelmet és szolgáltatást biztosít az idelátogató vendégeink számára.

Igényeiknek megfelelően választhatnak apartmanos, vagy faházas horgászhelyek közül.

Őszintén kívánjuk, hogy Önök is kellemes, akár életre szóló horgász élményeket szerezzenek nálunk.

Videó Galéria Horgászhelyek elhelyezkedése

Horgászbaráti üdvözlettel: Ügyvezetők

Horgászélmények a 2. keleti horgászhelyen

Balázs Luca - 22,4 kg-os tükrösA Pölöskei tó igen közel áll a szívemhez. Már több éve járunk oda a családommal horgászni, s eddig minden alkalommal megajándékozott minket a víz szebbnél szebb pontyokkal.

Személyes rekordomat, egy 22,4 kg-os tükröst is ennek a víznek köszönhetem. A halak rendkívüli erővel bírnak, minden fárasztás egy külön élmény, egy egy füstölős kapás megszólalása után nincs idő sokat gondolkodni, egyből csónakba kell szállni, ugyanis partról esélytelen a halakat szákba terelni.

Balázs Luca Balázs Luca Balázs Luca Balázs Luca Balázs Luca Balázs Luca Balázs Luca Balázs Luca Balázs Luca Balázs Luca

Balázs Luca