Tisztelt Látogató!

A társaság 200 hektáros területén található 146 hektárnyi vízfelület évek óta a hazai és nemzetközi horgászturizmus cél állomása. A tőzeg bányászat nyomán kialakult tóban a magyarországi halfauna szinte valamennyi halfaja megtalálható. Rekordméretű pontyai és harcsái sok horgásztársunknak nyújtottak már felejthetetlen élményt. A tó tagoltsága, heterogén mederszerkezete és a fás, akadós helyei rendkívüli kihívást jelentenek valamennyi horgász számára. Ma már az ide látogató vendégek a védett lápi természeti környezet fenntartható használata miatt sem kell, hogy nélkülözzék azokat a szolgáltatásokat, amelyek egy családi üdülés során nélkülözhetetlenek. A szinte teljes egészében megújuló energiával üzemelő központi horgászházunk minden kényelmet és szolgáltatást biztosít az idelátogató vendégeink számára.
Igényeiknek megfelelően választhatnak apartmanos, vagy faházas horgászhelyek közül.

Őszintén kívánjuk, hogy Önök is kellemes, akár életre szóló horgász élményeket szerezzenek nálunk.

Videó Galéria                Horgászhelyek elhelyezkedése

Horgászbaráti üdvözlettel: Ügyvezetők

Tájékoztató

Kedves Vendégeink, kedves Horgászok!

Tájékoztatni szeretnék Önöket, hogy a kormány által hozott rendelet szerint a szálláshelyet igénybe vevők a védettséget igazoló okmánnyal foglalhatják el szállásukat! Ezeket a helyszínen kérjük bemutatni.

Rendeletet itt megtekintheti

Kérjük, hogy akik nem rendelkeznek ezen okmánnyal és foglalásuk van, vegyék fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal az alábbi telefonszámon: 06 30/498-4389.

Köszönettel: Vezetőség