Tisztelt Látogató!

A társaság 200 hektáros területén található 146 hektárnyi vízfelület évek óta a hazai és nemzetközi horgászturizmus cél állomása. A tőzeg bányászat nyomán kialakult tóban a magyarországi halfauna szinte valamennyi halfaja megtalálható. Rekordméretű pontyai és harcsái sok horgásztársunknak nyújtottak már felejthetetlen élményt. A tó tagoltsága, heterogén mederszerkezete és a fás, akadós helyei rendkívüli kihívást jelentenek valamennyi horgász számára. Ma már az ide látogató vendégek a védett lápi természeti környezet fenntartható használata miatt sem kell, hogy nélkülözzék azokat a szolgáltatásokat, amelyek egy családi üdülés során nélkülözhetetlenek. A szinte teljes egészében megújuló energiával üzemelő központi horgászházunk minden kényelmet és szolgáltatást biztosít az idelátogató vendégeink számára.
Igényeiknek megfelelően választhatnak apartmanos, vagy faházas horgászhelyek közül.

Őszintén kívánjuk, hogy Önök is kellemes, akár életre szóló horgász élményeket szerezzenek nálunk.

Videó Galéria                Horgászhelyek elhelyezkedése

Horgászbaráti üdvözlettel: Ügyvezetők

Foglalások 2021. évre és nyitva tartás téli időszakban

Kedves Vendégek, Horgásztársak!

Elindultak a 2021. évi foglalások. Foglalás megtehető az oldalon, vagy e-mail -ben. Egyeztetés ügyében a 06 30/498-4389 telefon számon állunk rendelkezésre.

A téli hónapokra történő foglalás esetében minimum két éjszakára lehet csak foglalni (kérnék előzetesen telefonon is egyeztetni). Téli hónapokra nem foglalható a három szigetes faház.

Horgász baráti üdvözlettel: Ügyvezetők