Tisztelt Látogató!

A társaság 200 hektáros területén található 146 hektárnyi vízfelület évek óta a hazai és nemzetközi horgászturizmus cél állomása. A tőzeg bányászat nyomán kialakult tóban a magyarországi halfauna szinte valamennyi halfaja megtalálható. Rekordméretű pontyai és harcsái sok horgásztársunknak nyújtottak már felejthetetlen élményt. A tó tagoltsága, heterogén mederszerkezete és a fás, akadós helyei rendkívüli kihívást jelentenek valamennyi horgász számára. Ma már az ide látogató vendégek a védett lápi természeti környezet fenntartható használata miatt sem kell, hogy nélkülözzék azokat a szolgáltatásokat, amelyek egy családi üdülés során nélkülözhetetlenek. A szinte teljes egészében megújuló energiával üzemelő központi horgászházunk minden kényelmet és szolgáltatást biztosít az idelátogató vendégeink számára.
Igényeiknek megfelelően választhatnak apartmanos, vagy faházas horgászhelyek közül.

Őszintén kívánjuk, hogy Önök is kellemes, akár életre szóló horgász élményeket szerezzenek nálunk.

Videó Galéria                Horgászhelyek elhelyezkedése

Horgászbaráti üdvözlettel: Ügyvezetők

COVID-19 Szeptemberi tájékoztató

Kedves Vendégeink!

A Magyar Kormány a COVID-19 járvány terjedése miatt 2020. Szeptember 01. -től Október 01. -ig határzárat rendelt el a 408/2020. (VIII.30.) számú rendelettel. Ez alapján külföldi vendégeink nem tudnak belépni az ország területére. Az érintett időszakra foglalással rendelkező külföldi vendégekkel felvesszük a kapcsolatot.

A 2020.09.01 napján megjelent 419/2020. (IX.1.) rendelet alapján kivételt képez a már foglalással rendelkező Cseh, Lengyel, Szlovák állampolgárok belépése. Számukra egy legfeljebb 5 napos PCR teszt felmutatása szükséges a határátlépéshez.

 

Dear Foreign Guests,

The Hungarian Government announced last week, that because of the second wave of the COVID-19 from starting September 1. foreign citizens may not enter the territory of Hungary. The 408/2020. (VIII.30.) Government Decree ordered to close the Hungarian borders from September 01. 2020 till October 01. 2020. Every foreign guests who booked for the relevant period we will contact soon.

 

A külföldi vendégekkel történő egyeztetés alapján napokban felszabaduló horgászhelyekre Magyar vendégeket tudunk fogadni. A felszabaduló helyekkel kapcsolatban tekintse meg az oldalon horgászhelyenként és apartmanonként feltüntetett folyamatosan frissített foglalási naptárt vagy érdeklődjön elérhetőségeinken.