Tisztelt Látogató!

A társaság 200 hektáros területén található 146 hektárnyi vízfelület évek óta a hazai és nemzetközi horgászturizmus cél állomása. A tőzeg bányászat nyomán kialakult tóban a magyarországi halfauna szinte valamennyi halfaja megtalálható. Rekordméretű pontyai és harcsái sok horgásztársunknak nyújtottak már felejthetetlen élményt. A tó tagoltsága, heterogén mederszerkezete és a fás, akadós helyei rendkívüli kihívást jelentenek valamennyi horgász számára. Ma már az ide látogató vendégek a védett lápi természeti környezet fenntartható használata miatt sem kell, hogy nélkülözzék azokat a szolgáltatásokat, amelyek egy családi üdülés során nélkülözhetetlenek. A szinte teljes egészében megújuló energiával üzemelő központi horgászházunk minden kényelmet és szolgáltatást biztosít az idelátogató vendégeink számára.
Igényeiknek megfelelően választhatnak apartmanos, vagy faházas horgászhelyek közül.
Honlapunk megkönnyíti a tájékozódást és kényelmesebbé teszi a horgászhelyek foglalását. Őszintén kívánjuk, hogy Önök is kellemes, akár életre szóló horgász élményeket szerezzenek nálunk.

Horgászbaráti üdvözlettel: Ügyvezetők

Pontyfogás - 24,5 kg

Pontyfogás - 24,5 kgOktóber elején egy három éjszakás horgászatra volt foglalásunk Pölöskére. Nem indult zökkenőmentesen a túra, ugyanis a tóra érkezve derült ki, hogy a lefoglalt helyre nem tudunk leülni, csak egy másikra, ahonnan viszont két éjszaka után költöznünk kell majd és a harmadik éjszakát egy másik álláson kell töltenünk.

Zsédely Attila, 18,1 kgCsaliválasztásunk a rövidebb horgászat miatt ezúttal a Keen Carp 50/50 Mixből és a Hot Fish & Gammarus Mixből készült bojlikra esett.

Minimális, csak bojlit tartalmazó etetéssel kínáltuk fel a szerelékeinket. A bojlik remekül működtek, már az első nap folyamán több 10 kg feletti halat fogtunk, köztük ezt a 18,10 kg-os tövest.

Zsédely Attila, 24,5 kgA második nap érkezett meg aztán túránk legnagyobb hala, a képen látható 24,50 kg-os töves.

Összességében a körülményekhez képest egy jó horgászatot zártunk, a Parti vendégház nevű álláson, a legkisebb halunk is 10 kg feletti volt. Mindkét bojli azt hozta, amit a Keen Carp-osok ígértek. A kisebb halak a Hot Fish-re a nagyobbak pedig az 50/50 Mixből készült bojlira jöttek.

Mégegyszer köszönjük az önzetlen segítséget Zsédely László tógondnoknak.

Üdvözlettel Zsédely Attila, Rózsás Dávid