Tisztelt Látogató!

A társaság 200 hektáros területén található 146 hektárnyi vízfelület évek óta a hazai és nemzetközi horgászturizmus cél állomása. A tőzeg bányászat nyomán kialakult tóban a magyarországi halfauna szinte valamennyi halfaja megtalálható. Rekordméretű pontyai és harcsái sok horgásztársunknak nyújtottak már felejthetetlen élményt. A tó tagoltsága, heterogén mederszerkezete és a fás, akadós helyei rendkívüli kihívást jelentenek valamennyi horgász számára. Ma már az ide látogató vendégek a védett lápi természeti környezet fenntartható használata miatt sem kell, hogy nélkülözzék azokat a szolgáltatásokat, amelyek egy családi üdülés során nélkülözhetetlenek. A szinte teljes egészében megújuló energiával üzemelő központi horgászházunk minden kényelmet és szolgáltatást biztosít az idelátogató vendégeink számára.
Igényeiknek megfelelően választhatnak apartmanos, vagy faházas horgászhelyek közül.
Honlapunk megkönnyíti a tájékozódást és kényelmesebbé teszi a horgászhelyek foglalását. Őszintén kívánjuk, hogy Önök is kellemes, akár életre szóló horgász élményeket szerezzenek nálunk.

Horgászbaráti üdvözlettel: Ügyvezetők

Pontyfogás - 23,1 kg

  • Hal pontos súlya: 23.1 kg
  • Fogás ideje: 2015.09.17. 01:30
  • Fogás helye: 4-es faház
  • Csali: 2szem 24mm-es full liver+full liver paszta
  • Horgász: Krenkó Károly

4 kapástalan nap után, miközben a horgásztársam sorra fogta a halakat kitaláltam nagy nehezen, hogy az előtét zsinór színe lehet a baj. Kicseréltem víztisztára és egyből lett kapásom. Majd éjjel, a sekély vízből, az akadóból húzta el ez a szépség. Több helyre befűzte magát, többször is vágni, csomózni kellett a zsinórt, de megérte!

Sporttársi üdvözlettel,
Krenkó Károly