Pölöskei tó

Tisztelt Látogató!

A társaság 200 hektáros területén található 146 hektárnyi vízfelület évek óta a hazai és nemzetközi horgászturizmus cél állomása. A tőzeg bányászat nyomán kialakult tóban a magyarországi halfauna szinte valamennyi halfaja megtalálható. Rekordméretű pontyai és harcsái sok horgásztársunknak nyújtottak már felejthetetlen élményt. A tó tagoltsága, heterogén mederszerkezete és a fás, akadós helyei rendkívüli kihívást jelentenek valamennyi horgász számára. Ma már az ide látogató vendégek a védett lápi természeti környezet fenntartható használata miatt sem kell, hogy nélkülözzék azokat a szolgáltatásokat, amelyek egy családi üdülés során nélkülözhetetlenek. A szinte teljes egészében megújuló energiával üzemelő központi horgászházunk minden kényelmet és szolgáltatást biztosít az idelátogató vendégeink számára.

Igényeiknek megfelelően választhatnak apartmanos, vagy faházas horgászhelyek közül.

Őszintén kívánjuk, hogy Önök is kellemes, akár életre szóló horgász élményeket szerezzenek nálunk.

Videó Galéria Horgászhelyek elhelyezkedése

Horgászbaráti üdvözlettel: Ügyvezetők

Szép fogás!

Tisztelt Horgásztársak, kedves Vendégeink!

Szép fogás!Itt a tavasz és elindult a horgászszezon. Hiába a bolondos áprilisi időjárás már nem csak a képzeletünkben jönnek a nagy halak vagy zajlanak nagy fárasztások. Több vendégünk is beszámolt szép fogásairól, íme néhány kedvcsinálónak:

Pölöske felhő timelapse

Mészáros Tibor Sporthorgász vendégünk, a 4. számú faháznál fogta ezt a 23,34 kg-os pontyot 2015 március végén. A felszereléshez 35-ös főzsinórt használt, a csali pedig sajátkészítésű májas bojli CFB volt, pasztázva. A hal a horgászhely előtti mély vízben ette meg a felkínált csalit.

Mészáros Tibor, 23,34 kg Mészáros Tibor, 23,34 kg Mészáros Tibor, 23,34 kg

A tó keleti oldalán horgászó szombathelyi vendégeink több 10 kg feletti példányt is zsákmányoltak a horgászatuk során. Az első tavaszi pontyozásuk legnagyobb kifogott hala délelőtt 11.00-kor vette fel a hóember csalit, a tömege 17,1 kg volt.

Végül pedig egy jó hír azoknak, akik a nagy bajuszúakra várnak. 2015. április 03. napján 03 óra 33 perckor ( - 2 fokban ) sikerült idén az első éhes harcsát horogra csalni. Nem nagy, de harcsa és talán a nagyobbak is hozzálátnak az intenzívebb táplálkozáshoz.

Figyelem! Van még két helyünk az idei harcsafogó versenyre!

kcs