Tisztelt Látogató!

A társaság 200 hektáros területén található 146 hektárnyi vízfelület évek óta a hazai és nemzetközi horgászturizmus cél állomása. A tőzeg bányászat nyomán kialakult tóban a magyarországi halfauna szinte valamennyi halfaja megtalálható. Rekordméretű pontyai és harcsái sok horgásztársunknak nyújtottak már felejthetetlen élményt. A tó tagoltsága, heterogén mederszerkezete és a fás, akadós helyei rendkívüli kihívást jelentenek valamennyi horgász számára. Ma már az ide látogató vendégek a védett lápi természeti környezet fenntartható használata miatt sem kell, hogy nélkülözzék azokat a szolgáltatásokat, amelyek egy családi üdülés során nélkülözhetetlenek. A szinte teljes egészében megújuló energiával üzemelő központi horgászházunk minden kényelmet és szolgáltatást biztosít az idelátogató vendégeink számára.
Igényeiknek megfelelően választhatnak apartmanos, vagy faházas horgászhelyek közül.
Honlapunk megkönnyíti a tájékozódást és kényelmesebbé teszi a horgászhelyek foglalását. Őszintén kívánjuk, hogy Önök is kellemes, akár életre szóló horgász élményeket szerezzenek nálunk.

Horgászbaráti üdvözlettel: Ügyvezetők

Szép fogás!

Tisztelt Horgásztársak, kedves Vendégeink!

Szép fogás!Itt a tavasz és elindult a horgászszezon. Hiába a bolondos áprilisi időjárás már nem csak a képzeletünkben jönnek a nagy halak vagy zajlanak nagy fárasztások. Több vendégünk is beszámolt szép fogásairól, íme néhány kedvcsinálónak:

Pölöske felhő timelapse

Mészáros Tibor Sporthorgász vendégünk, a 4. számú faháznál fogta ezt a 23,34 kg-os pontyot 2015 március végén. A felszereléshez 35-ös főzsinórt használt, a csali pedig sajátkészítésű májas bojli CFB volt, pasztázva. A hal a horgászhely előtti mély vízben ette meg a felkínált csalit.

Mészáros Tibor, 23,34 kg Mészáros Tibor, 23,34 kg Mészáros Tibor, 23,34 kg

A tó keleti oldalán horgászó szombathelyi vendégeink több 10 kg feletti példányt is zsákmányoltak a horgászatuk során. Az első tavaszi pontyozásuk legnagyobb kifogott hala délelőtt 11.00-kor vette fel a hóember csalit, a tömege 17,1 kg volt.

Végül pedig egy jó hír azoknak, akik a nagy bajuszúakra várnak. 2015. április 03. napján 03 óra 33 perckor ( - 2 fokban ) sikerült idén az első éhes harcsát horogra csalni. Nem nagy, de harcsa és talán a nagyobbak is hozzálátnak az intenzívebb táplálkozáshoz.

Figyelem! Van még két helyünk az idei harcsafogó versenyre!

kcs