Pölöskei tó

Tisztelt Látogató!

A társaság 200 hektáros területén található 146 hektárnyi vízfelület évek óta a hazai és nemzetközi horgászturizmus cél állomása. A tőzeg bányászat nyomán kialakult tóban a magyarországi halfauna szinte valamennyi halfaja megtalálható. Rekordméretű pontyai és harcsái sok horgásztársunknak nyújtottak már felejthetetlen élményt. A tó tagoltsága, heterogén mederszerkezete és a fás, akadós helyei rendkívüli kihívást jelentenek valamennyi horgász számára. Ma már az ide látogató vendégek a védett lápi természeti környezet fenntartható használata miatt sem kell, hogy nélkülözzék azokat a szolgáltatásokat, amelyek egy családi üdülés során nélkülözhetetlenek. A szinte teljes egészében megújuló energiával üzemelő központi horgászházunk minden kényelmet és szolgáltatást biztosít az idelátogató vendégeink számára.

Igényeiknek megfelelően választhatnak apartmanos, vagy faházas horgászhelyek közül.

Őszintén kívánjuk, hogy Önök is kellemes, akár életre szóló horgász élményeket szerezzenek nálunk.

Videó Galéria Horgászhelyek elhelyezkedése

Horgászbaráti üdvözlettel: Ügyvezetők

Rekord harcsa

Új tórekord, óriás harcsafogás!

Csütörtök délután megkezdődött az V. harcsafogó versenyünk.

Az időjárás nem volt túl kegyes a versenyzőkhöz, az eső többször is megeredt és a szél is feltámadt. A csapatok kedvét ez azonban nem vette el, mindenki nagy lelkesedéssel kezdte el a harcsavadászatot. Hamarosan meg is lett az eredmény: az első harcsát 16:10 órakor a Jas Fish Silurus Team fogott meg. Az éhes ragadozó 70 dkg tömegű volt ennek megfelelően jó eséllyel indul a leggyorsabb fogás mellett a legkisebb hal különdíjáért is.

A késő esti órákra már több csapatnak is volt kapása, illetve hala. Az első komolyabb (22,7 kg tömegű) példányt a Rácvárosi Horgászbolt csapata fogta meg, még éjfél előtt.

A reggeli mérlegelés az alábbi eredménnyel zárult:

Összesen 22 db harcsát mérlegeltünk le, a lemért halak összes tömege 245,3 kg lett. A legnagyobb hal 60,20 kg tömegű volt és a Rácvárosi Horgászbolt csapata hajnali 3 órakor, kemény fárasztás után emelte partra, így a verseny első éjszakáján tórekord harcsafogás esett. Az első mérlegelés időpontjáig 10 csapat fogott értékelhető halat. Az első nap a Rácvárosiakról szólt, hiszen 120,1 kg össztömeggel, 3 db hallal vezetnek a versenyben. Reméljük a remek kezdést jó folytatás követi.

Ügyvezetők