Tisztelt Látogató!

A társaság 200 hektáros területén található 146 hektárnyi vízfelület évek óta a hazai és nemzetközi horgászturizmus cél állomása. A tőzeg bányászat nyomán kialakult tóban a magyarországi halfauna szinte valamennyi halfaja megtalálható. Rekordméretű pontyai és harcsái sok horgásztársunknak nyújtottak már felejthetetlen élményt. A tó tagoltsága, heterogén mederszerkezete és a fás, akadós helyei rendkívüli kihívást jelentenek valamennyi horgász számára. Ma már az ide látogató vendégek a védett lápi természeti környezet fenntartható használata miatt sem kell, hogy nélkülözzék azokat a szolgáltatásokat, amelyek egy családi üdülés során nélkülözhetetlenek. A szinte teljes egészében megújuló energiával üzemelő központi horgászházunk minden kényelmet és szolgáltatást biztosít az idelátogató vendégeink számára.
Igényeiknek megfelelően választhatnak apartmanos, vagy faházas horgászhelyek közül.
Honlapunk megkönnyíti a tájékozódást és kényelmesebbé teszi a horgászhelyek foglalását. Őszintén kívánjuk, hogy Önök is kellemes, akár életre szóló horgász élményeket szerezzenek nálunk.

Horgászbaráti üdvözlettel: Ügyvezetők

Harcsafogás - 53 és 55,5 kg

Tisztelt Horgásztársak!

Most már minden kétséget kizáróan megállapíthatjuk, hogy a tó csúcsragadozói nem költöztek el a télen, mert felébredtek és sok horgásztársunk örömére elkezdtek intenzíven táplálkozni.

Józsa Tibor horgásztársunk 2014. március 29. reggel fél nyolckor fogta ezt az 55,5 kg tömegű és 200 cm hosszúságú harcsát. A kapás már világosban felszín közelében úszós készségre történt, amelyen a csali egy keszeg volt. A fárasztás kb. 15 percig tartott, a mérlegelést követően a hal azonnal visszakerült éltető elemébe a tó vízébe.

Józsa Tibor - 55,5 kg Józsa Tibor - 55,5 kg Józsa Tibor - 55,5 kg


Ligeti Krisztián horgásztársunk április 30-án, vasárnap este 23 óra körüli időben fogta meg a másik, 53 kilós példányt. Ennek a halnak a hossza is 200 cm volt. A harcsa felszín közelében felkínált 25 cm-es dévérkeszegnek nem tudott ellenállni. A fárasztás 20 percig tartott, melynek végén a ragadozó egy kb 2 kg körüli félig emésztett pontyot öklendezett ki. A halat a mérlegelést követően a horgászok visszaengedték a vízbe.

Ligeti Krisztián - 53 kg Ligeti Krisztián - 53 kg


A hét végén több horgásztársunk is fogott 10 kilogramm körüli példányokat.

Jó előjelek ezek a jövő hét végén (április 10-13.) megrendezésre kerülő harcsafogó versenyünkre, amelyre még van két helyünk!

Tisztelettel: kcs