Pölöskei tó

Tisztelt Látogató!

A társaság 200 hektáros területén található 146 hektárnyi vízfelület évek óta a hazai és nemzetközi horgászturizmus cél állomása. A tőzeg bányászat nyomán kialakult tóban a magyarországi halfauna szinte valamennyi halfaja megtalálható. Rekordméretű pontyai és harcsái sok horgásztársunknak nyújtottak már felejthetetlen élményt. A tó tagoltsága, heterogén mederszerkezete és a fás, akadós helyei rendkívüli kihívást jelentenek valamennyi horgász számára. Ma már az ide látogató vendégek a védett lápi természeti környezet fenntartható használata miatt sem kell, hogy nélkülözzék azokat a szolgáltatásokat, amelyek egy családi üdülés során nélkülözhetetlenek. A szinte teljes egészében megújuló energiával üzemelő központi horgászházunk minden kényelmet és szolgáltatást biztosít az idelátogató vendégeink számára.

Igényeiknek megfelelően választhatnak apartmanos, vagy faházas horgászhelyek közül.

Őszintén kívánjuk, hogy Önök is kellemes, akár életre szóló horgász élményeket szerezzenek nálunk.

Videó Galéria Horgászhelyek elhelyezkedése

Horgászbaráti üdvözlettel: Ügyvezetők

Pontyfogás - 22,35 kg

Tisztelt Horgásztársak!

Szabó Árpád kedves taghorgászunk, március 5-én egy 22,35 kg-os pontyot fogott. Alábbiakban olvasható horgásztársunk, a fogással kapcsolatos beszámolója.

Szabó Árpád taghorgász vagyok. 2014. március 5-én kettős fronthatás és viharos szél nehezítette a horgászatot. Gyenge kapás, 15 perces fárasztás eredménye egy gyönyörű, hibátlan töves, amit Egyed Tamás horgászbarátom segített megszákolni. Mérlegeléskor a kijelző 22,35 kg-ot mutatott. Csalinak 18 mm-es süllyedő és 10 mm-es pop-up bojlit kínáltam.

Fotózást követően azonnal visszaengedtük éltető elemébe. Sikerült megdöntenem egyéni rekordomat és egy felejthetetlen horgászattal gazdagabban indultunk haza.

Köszönöm pölöskei Öregtó! Szabó Árpád

Mi is köszönjük a beszámolót és gratulálunk!