Tisztelt Látogató!

A társaság 200 hektáros területén található 146 hektárnyi vízfelület évek óta a hazai és nemzetközi horgászturizmus cél állomása. A tőzeg bányászat nyomán kialakult tóban a magyarországi halfauna szinte valamennyi halfaja megtalálható. Rekordméretű pontyai és harcsái sok horgásztársunknak nyújtottak már felejthetetlen élményt. A tó tagoltsága, heterogén mederszerkezete és a fás, akadós helyei rendkívüli kihívást jelentenek valamennyi horgász számára. Ma már az ide látogató vendégek a védett lápi természeti környezet fenntartható használata miatt sem kell, hogy nélkülözzék azokat a szolgáltatásokat, amelyek egy családi üdülés során nélkülözhetetlenek. A szinte teljes egészében megújuló energiával üzemelő központi horgászházunk minden kényelmet és szolgáltatást biztosít az idelátogató vendégeink számára.
Igényeiknek megfelelően választhatnak apartmanos, vagy faházas horgászhelyek közül.
Honlapunk megkönnyíti a tájékozódást és kényelmesebbé teszi a horgászhelyek foglalását. Őszintén kívánjuk, hogy Önök is kellemes, akár életre szóló horgász élményeket szerezzenek nálunk.

Horgászbaráti üdvözlettel: Ügyvezetők

Horgászházunk várja vendégeit

Kedves Vendégeink, Horgásztársak!

2014. március 01. napjától kezdődően várjuk kedves Vendégeinket és családjukat a Pölöskei Öregtó Horgászházában található apartmanokba.

A turisztikai pályázat segítségével megépült horgászházunk a természetvédelmi terület fenntartható használatának jegyében szinte teljes egészében megújuló energiával üzemel.

Nem kell már nélkülözni az idelátogató vendégeinknek semmilyen szolgáltatást, amely a megszokott komforthoz hozzátartozik.

A 3 db apartman a modern kor igényeinek megfelelően teljesen felszerelt, 4 napraforgós minősítésű. A családi apartmanok mellet egy kisebb két fő számára alkalmas is kialakításra került.

Az apartmanokban megszálló vendégeinknek az alábbi ingyenes szolgáltatásokat biztosítjuk:

  • ingyenes horgászati lehetőség az élménytavon
  • ingyenes csónakhasználat
  • ingyenes stéghasználat
  • ingyenes udvari élménykonyha használata
  • korlátlan WIFI
  • intelligens televízió
  • zárt parkolási lehetőség
  • SZÉP kártya elfogadás

A szálláshely szolgáltatás bevételét nonprofit társaságunk a terület őshonos halfajainak visszatelepítésére fordítja. Szálláshely igénybevételével Ön is hozzájárul a páratlan természetvédelmi terület élővilágának megőrzéséhez.

kcs