5. Faházas parti horgászhely

A horgászhely a tó déli végén található. Rablózásra, főleg harcsázásra igen jó horgászhely. Horgászhelytől jobbra található a tüskevár, ami kíméleti terület, de a harcsák előszeretettel látogatják. A víz mélység ezen a részen kb. 60cm és 180cm között változik. Tavasszal a jobb oldalon elhelyezkedő nádfal igen jó fogást hozhat, főleg felmelegedő víznél. A hely partról is jól horgászható, akár bedobós módszerrel is. Csónak előny, de nem szükséges. A horgászhely főleg észak, észak nyugati szélben eredményes. Ilyenkor kapitális pontyok fogására is számíthatunk. Főleg kényelmes és pihenni vágyó horgászok számára ajánlott. Kocsival könnyedén megközelíthető, tágas füves partszakasza van.

A faház 4 személyes. 2 fő 4 botja fér el kényelemesen a horgászhelyen.

Faházas parti horgászhelyek esetén egy autóval lehet parkolni a horgászhelynél. Amennyiben két autóval érkeznének a második parkolása a horgászház belső parkolójában lehetséges.

Vendégeink részére a horgászhelyet tisztán az általuk igényelt dolgokkal együtt adjuk át. A horgászhely átvételekor vendégeink 5000 Ft összegű készpénz óvadékot kötelesek teljesíteni, amelyet a horgászhely és az ahhoz átadott dolgok tiszta és átadáskor meglévő állapotban történő leadása esetén a távozáskor adunk vissza. Amennyiben vendégeink a horgászhelyet nem takarítják maguk után össze, vagy az átadott dolgainkban kár keletkezik társaságunk az óvadék ősszegéből közvetlenül és egyoldalúan kielégíti igényét. Kérjük ezért a kedves horgásztársakat, hogy a horgászhelyeket az átvételnek megfelelő tiszta állapotban adják vissza a tógondnok részére.