1. Faházas parti horgászhely

A horgászhely igen jó adottságokkal rendelkezik. Átlag vízmélység 1 méter és 3 méter között változik. A stégtől balra található igen akadós pálya kapitális halakat rejt. A stégtől balra két bokron áthúzva elérhető a főárok. A hely bojlis és rablóhalas horgászok számára is ideális. Parkolási lehetőség a horgászhelytől 30 méterre! A horgászhelyhez grillező és kemence is tartozik.

A faház 4 személyes. 2 fő 4 botja fér el kényelemesen a horgászhelyen.

Faházas parti horgászhelyek esetén egy autóval lehet parkolni a horgászhelynél. Amennyiben két autóval érkeznének a második parkolása a horgászház belső parkolójában lehetséges.

Vendégeink részére a horgászhelyet tisztán az általuk igényelt dolgokkal együtt adjuk át. A horgászhely átvételekor vendégeink 5000 Ft összegű készpénz óvadékot kötelesek teljesíteni, amelyet a horgászhely és az ahhoz átadott dolgok tiszta és átadáskor meglévő állapotban történő leadása esetén a távozáskor adunk vissza. Amennyiben vendégeink a horgászhelyet nem takarítják maguk után össze, vagy az átadott dolgainkban kár keletkezik társaságunk az óvadék ősszegéből közvetlenül és egyoldalúan kielégíti igényét. Kérjük ezért a kedves horgásztársakat, hogy a horgászhelyeket az átvételnek megfelelő tiszta állapotban adják vissza a tógondnok részére.