Szép fogás!

Tisztelt Horgásztársak, kedves Vendégeink!

Szép fogás!Itt a tavasz és elindult a horgászszezon. Hiába a bolondos áprilisi időjárás már nem csak a képzeletünkben jönnek a nagy halak vagy zajlanak nagy fárasztások. Több vendégünk is beszámolt szép fogásairól, íme néhány kedvcsinálónak:

Pölöske felhő timelapse

Mészáros Tibor Sporthorgász vendégünk, a 4. számú faháznál fogta ezt a 23,34 kg-os pontyot 2015 március végén. A felszereléshez 35-ös főzsinórt használt, a csali pedig sajátkészítésű májas bojli CFB volt, pasztázva. A hal a horgászhely előtti mély vízben ette meg a felkínált csalit.

Mészáros Tibor, 23,34 kg Mészáros Tibor, 23,34 kg Mészáros Tibor, 23,34 kg

A tó keleti oldalán horgászó szombathelyi vendégeink több 10 kg feletti példányt is zsákmányoltak a horgászatuk során. Az első tavaszi pontyozásuk legnagyobb kifogott hala délelőtt 11.00-kor vette fel a hóember csalit, a tömege 17,1 kg volt.

Végül pedig egy jó hír azoknak, akik a nagy bajuszúakra várnak. 2015. április 03. napján 03 óra 33 perckor ( - 2 fokban ) sikerült idén az első éhes harcsát horogra csalni. Nem nagy, de harcsa és talán a nagyobbak is hozzálátnak az intenzívebb táplálkozáshoz.

Figyelem! Van még két helyünk az idei harcsafogó versenyre!