Rekord harcsa

Új tórekord, óriás harcsafogás!

Csütörtök délután megkezdődött az V. harcsafogó versenyünk.

Az időjárás nem volt túl kegyes a versenyzőkhöz, az eső többször is megeredt és a szél is feltámadt. A csapatok kedvét ez azonban nem vette el, mindenki nagy lelkesedéssel kezdte el a harcsavadászatot. Hamarosan meg is lett az eredmény: az első harcsát 16:10 órakor a Jas Fish Silurus Team fogott meg. Az éhes ragadozó 70 dkg tömegű volt ennek megfelelően jó eséllyel indul a leggyorsabb fogás mellett a legkisebb hal különdíjáért is.

A késő esti órákra már több csapatnak is volt kapása, illetve hala. Az első komolyabb (22,7 kg tömegű) példányt a Rácvárosi Horgászbolt csapata fogta meg, még éjfél előtt.

A reggeli mérlegelés az alábbi eredménnyel zárult:

Összesen 22 db harcsát mérlegeltünk le, a lemért halak összes tömege 245,3 kg lett. A legnagyobb hal 60,20 kg tömegű volt és a Rácvárosi Horgászbolt csapata hajnali 3 órakor, kemény fárasztás után emelte partra, így a verseny első éjszakáján tórekord harcsafogás esett. Az első mérlegelés időpontjáig 10 csapat fogott értékelhető halat. Az első nap a Rácvárosiakról szólt, hiszen 120,1 kg össztömeggel, 3 db hallal vezetnek a versenyben. Reméljük a remek kezdést jó folytatás követi.

Ügyvezetők